Stretchtent verhuur Alphen aan den Rijn

Gaat u binnenkort een feest of evenement organiseren? Dan bent u bij Visser Verhuur aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in stretchtent verhuur Alphen aan den Rijn . Sfeervol, waterdicht en betaalbaar: dit zijn vaak de eisen die mensen stellen als ze op zoek gaan naar een tent voor hun evenement. De tent die deze en nog veel meer andere voordelen heeft, is de stretchtent. De stretchtent kan overal voor gebruikt worden: voor tuinfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals.

De voordelen

Een van de voordelen van een stretchtent is dat de tenten aan elkaar gekoppeld kunnen worden, waardoor er vele afmetingen beschikbaar zijn. Dus of u nu een kleinschalig of grootschalig feest geeft: stretchtenten zijn de beste oplossing wat betreft afmetingen. Natuurlijk is het kunnen koppelen van de tenten niet het enige voordeel van stretchtenten:

 • Stretchtenten zijn erg sfeervol en kunnen, indien gewenst, geheel naar uw wens gedecoreerd worden. Bijvoorbeeld wanneer u feest een centrale kleur of thema heeft;
 • Stretchtenten zijn waterdicht: ideaal als u niet zeker weet wat de weersomstandigheden op de desbetreffende dag zullen zijn. Zelfs al zou er neerslag vallen is uw evenement beschermd. Als u een stretchtent huurt, weet u in ieder geval zeker dat uw evenement niet (letterlijk) in het water valt!
 • Stretchtenten zijn betaalbare tenten. Voor ieder budget is er wel een stretchtent te vinden. Dit ligt natuurlijk ook aan hoeveel tenten u wilt koppelen.

Twijfel niet langer en neem contact op met de stretchtent verhuur Alphen aan den Rijn van Visser Verhuur!

Stretchtent verhuur Alphen aan den RIjn

Contact

Heeft u interesse in onze stretchtent verhuur Alphen aan den Rijn en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem in die gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)