Over ons

Visser Verhuur heeft ruim 45 jaar ervaring met tentverhuur!

Van bedrijfsopeningen tot bruiloften, festivals tot een sweet sixteen: niets is te gek. Bij Visser Verhuur ben je aan het juiste adres voor het professionele onderdak die jij nodig hebt voor een verzorgd evenement. Gevestigd in Sliedrecht en opgericht in 1970 door Arie Visser, en later voortgezet door zijn zoons Jan en Martin. Het bedrijf consolideerde zich onder de broers tot een begrip in de regio.

Anno 2019  begon meteen met een nieuw hoofdstuk voor het familiebedrijf. Na zijn jarenlange aandeel besloot Martin er vanaf januari mee te stoppen. Aan Jan en zijn vrouw Willeke om door te gaan met het succesvolle familiebedrijf dat volgend jaar zijn 50-jarig bestaan viert. Dat het er met de paplepel ingegoten is, is een understatement. In hetzelfde jaar dat zijn vader het bedrijf opstart, wordt Jan geboren. “Ik weet eigenlijk niet beter. Vroeger ging ik als jonge jongen altijd mee om iets extra’s bij te verdienen”, vertelt Jan. “Natuurlijk heb ik tussendoor andere baantjes gehad, maar mijn hart lag uiteindelijk hier. Na mijn dienstplicht bij het KCT ging ik aan de slag op de loonlijst en later als aandeelhouder. Inmiddels ben ik de enige aandeelhouder.”

VAN PARTICULIER TOT ZAKELIJK
Wat begon als een klein bedrijf dat zich richtte op een kleinere en particuliere markt, groeide al snel uit tot de marktleider in de regio.

Persoonlijk contact en hoge kwaliteit staan bij ons centraal. Professioneel onderdak voor elk verzorgd evenement is onze missie!

Visser Verhuur is ruim 45 jaar gevestigd in Sliedrecht en is inmiddels echt een begrip geworden. Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het verhuren en het toeleveren aan de meest uiteenlopende evenementen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest prestigieuze tenten voor onder andere beurzen, braderieën, evenementen, bedrijfsopeningen en feesten en privé feestjes!

Wij werken voor een zeer groot en gevarieerd klantenbestand in alle soorten branches. Van een privé-feestje tot aan een grootschalig evenement of van een bedrijfsopening tot aan een industriële en/of logistieke toepassing. Bij Visser verhuur is elke klant nog koning!

Onze standaard

Bij Visser Verhuur staan veiligheid, gezondheid en milieu (VCA) hoog in het vaandel. Het bedrijf en werknemers zijn standaard VCA I en VCA II gecertificeerd. Al onze materialen voldoen aan de strengste normen. Onze tenten zijn ontworpen volgens de belangrijkste internationale bouwnormen. Normen als de Britse “Building”, Franse “Extrait du registre de securete”, Duitse “Prufbuch” en de Eurocode standaard. Al onze tenten zijn voorzien van tentboeken (bouwboeken). Onze tentzeilen bestaan uit een hoge kwaliteit PVC gecoat polyester zeildoek, vlamdovend volgens de Franse veiligheidsnorm M2, de Duitse veiligheidsnorm DIN 4102 B1 en de Britse veiligheidsnorm BS 5438.

Organiseert u een bedrijfsactiviteit of viert u een bijzonder moment? Visser Verhuur heeft de perfecte tent voor ieder evenement. Waar u ook bent. Tenten klein en groot. Complete hallen, tijdelijk of voor de langere termijn. Thuis of op het werk. Met Visser Verhuur staat u sterk!

EventSeats® biedt de unieke oplossing voor de exclusieve ontvangst van gasten en genodigden. Gasten beleven evenementen op een bijzondere en buitengewoon comfortabele manier.

Wij staan garant voor perfecte, hygiënische en representatieve zeilen. De tentzeilen wasmachine zorgt ervoor dat alle tentzeilen op een snelle en efficiënte manier gereinigd kunnen worden.