Spantent verhuur Haarlem

Organiseert u binnenkort een groot feest of evenement waarvoor u een tent nodig heeft? Stop met zoeken! Visser verhuur is het ideale adres voor spantent verhuur Haarlem . Spantenten zijn graag geziene gasten op feesten. Bij het huren van een spantent krijgt u direct een geweldige sfeer. De spantent is simpel en snel op te zetten. Ook zij ze zijn groot en dus ideaal bij het organiseren van een groot feest waar veel mensen verwacht worden. Deze simpele tent is toch stijlvol en biedt ruimte voor veel mensen en u kunt ook alle kanten op wat betreft de inrichting.

Toepassingen spantent verhuur Haarlem

De spantent is met haar eenvoudige vorm, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geziene gast op o.a. concerten, festivals, country-fairs, verenigings- of buurtfeesten of andere grotere evenementen en maken het feest onvergetelijk. Door het grote oppervlak is de spantent ook naar eigen smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt. De beschikbare afmetingen zijn vanaf 150m2 tot 1000m2 of groter. De spantent kan verlegt worden met eenheden van 5 meter. Visser Verhuur heeft al ruim 45 jaar ervaring in tentenverhuur waaronder spantent verhuur Haarlem . Wij kunnen u voorzien van verschillende soorten en maten tenten voor uw evenementen. Door het brede assortiment aan tenten is er altijd wel een geschikte tent te huur voor uw evenement.

Spantent verhuur Haarlem

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze spantent verhuur Haarlem en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)