Pagodetent Verhuur – Athena & Milano

Sierlijke pagodetenten Athena & Milano

De pagodetenten Athena en Milano zijn decoratieve tenten met een speels puntdak. De pagodetenten zijn schitterend om te zien. Met deze pagode tenten heeft u zeker een topper op uw evenement. Deze tenten geven uw feest of evenement een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat uw feest er mooi uitziet.

Prestigieuze VIP pagodetent voor uw evenement

Deze nieuwe luxe VIP pagodetenten heeft Visser Verhuur als eerste geïntroduceerd in Nederland. Wilt u uw gasten echt een beleving geven waar nog over nagepraat wordt, dan zijn deze tenten een goede aanvulling om het compleet te maken.

Specificaties & Toepassingen

De pagodetenten hebben een afmeting van 5 x 5 meter. Er kunnen meerdere pagodetenten aan elkaar geschakeld worden. Het verschil met de meeste soortgenoten is dat deze ook te verkrijgen zijn met zijwanden in harde PVC diamant panelen en/of met aluminium glazen toegangsdeuren, boogvensters goten of een geïntegreerde betonplex cassettevloer.

De tenten zijn onder andere geschikt voor privé en tuinfeesten, bedrijfspromoties, recepties, bedrijfsopeningen en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, wij bekijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.