Pagodetent Milano

Sierlijke pagodetent Milano

De pagodetent Milano is een decoratieve tent met een speels puntdak. De pagode tent is schitterend om te zien. Met deze pagodetent heeft u zeker een topper op uw evenement. Deze tent geeft uw feest of evenement een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat uw feest er mooi uitziet.

Prestigieuze VIP pagodetent voor uw evenement

Deze nieuwe luxe VIP Milano pagodetent heeft Visser Verhuur als eerste geïntroduceerd in Nederland. Wilt u uw gasten echt een beleving geven waar nog over nagepraat wordt, dan is deze tent een goede aanvulling om het compleet te maken.

Specificaties & Toepassingen

De pagodetent heeft een afmeting van 5x5meter. Er kunnen meerdere pagodetenten aan elkaar geschakeld worden. Het verschil met haar soortgenoten is dat deze ook te verkrijgen is met zijwanden in harde PVC diamant panelen en/of met aluminium glazen toegangsdeuren, boogvensters goten of een geïntegreerde betonplex cassettevloer.

De pagodetent is onder andere geschikt voor privé, en tuinfeesten, bedrijfspromoties, recepties, bedrijfsopeningen en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, wij bekijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.