Pagodetent verhuur Drechtsteden

Gaat u binnenkort een feest of evenement organiseren waarvoor u een tent nodig heeft? Dan bent u bij Visser Verhuur zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in pagodetent verhuur Drechtsteden ! De tenten zijn onder andere geschikt voor privé en tuinfeesten, bedrijfspromoties, recepties, bedrijfsopeningen en nog veel meer. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van pagodetenten.

Pagodetenten Athena & Milano

De pagodetenten Athena en Milano zijn decoratieve tenten met een speels puntdak. De pagodetenten zijn schitterend om te zien. Met deze pagodetenten heeft u zeker een topper op uw evenement. Wanneer u kiest voor pagodetent verhuur Drechtsteden , geeft u uw feest of evenement een luxe uitstraling en zorgt u ervoor dat uw feest er mooi uit ziet.

VIP pagodetenten

Zoals de gewone tenten zijn de VIP tenten ook goed van kwaliteit. Ze zijn sterk, waterdicht en te verkrijgen in verschillende types en formaten. Toch zijn ze net iets anders. Vergeleken bij de normale tenten hebben de VIP tenten iets meer stijl waardoor u uw feest een nog uniekere uitstraling geeft. Deze nieuwe luxe VIP pagodetent heeft Visser Verhuur als eerste geïntroduceerd in Nederland. Wilt u uw gasten echt een beleving geven waar nog over gepraat wordt, dan zijn deze tenten een goede aanvulling om het compleet te maken.

Specificaties pagodetent huren Drechtsteden

Onze pagodetenten hebben een afmeting van 5 x 5 meter. Er kunnen meerdere pagodetenten aan elkaar geschakeld worden. Het verschil met de meeste soortgenoten is dat deze ook te verkrijgen zijn met zijwanden in harde PVC diamant panelen en/of met aluminium toegangsdeuren, boogvensters goten of een geïntegreerde betonplex cassettevloer.

Pagodetent verhuur Drechtsteden

Contact

Heeft u interesse in onze pagodetent verhuur Drechtsteden en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)