Pagodetent huren Leiden

Organiseert u binnenkort een feest of evenement waarvoor u een tent nodig heeft? Dan bent u bij Visser Verhuur zeker aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk een pagodetent huren Leiden ! De tenten zijn onder andere geschikt voor privé en tuinfeesten, bedrijfspromoties, recepties, bedrijfsopeningen en nog veel meer. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van pagodetenten.

Sierlijke pagodetenten Athena & Milano

De pagodetenten Athena en Milano zijn decoratieve tenten met een speels puntdak. De pagodetenten zijn schitterend om te zien. Wilt u een pagodetent huren Leiden ? Dan heeft u zeker een topper op uw evenement. Deze tenten geven uw feest of evenement een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat uw feest er mooi uit ziet.

Prestigieuze VIP pagodetenten

Net als de gewone tenten zijn de VIP tenten goed van kwaliteit. Ze zijn sterk, waterdicht en te verkrijgen in verschillende types en formaten. Toch zijn ze net iets anders. Vergeleken bij de normale tenten hebben de VIP tenten iets meer stijl waardoor u uw feest een nog uniekere uitstraling geeft. Deze nieuwe luxe VIP pagodetent heeft Visser Verhuur als eerste geïntroduceerd in Nederland. Wilt u uw gasten echt een beleving geven waar nog over gepraat wordt, dan zijn deze tenten een goede aanvulling om het compleet te maken.

Specificaties pagodetent huren Leiden

De pagodetenten hebben een afmeting van 5 x 5 meter. Er kunnen meerdere pagodetenten aan elkaar geschakeld worden. Het verschil met de meeste soortgenoten is dat deze ook te verkrijgen zijn met zijwanden in harde PVC diamant panelen en/of met aluminium toegangsdeuren, boogvensters goten of een geïntegreerde betonplex cassettevloer.

Pagodetent huren Leiden

Contact

Bent u geïnteresseerd in een pagodetent huren Leiden en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)