Feesttent huren Nijmegen

Organiseert u binnenkort een groot feest of evenement waarvoor u een tent nodig heeft? Een feesttent huren Nijmegen is de ideale oplossing! Of het nu gaat om uw bedrijfsopening, grote feesten of iets minder grote borrels, Visser Verhuur heeft voor al uw feesten en borrels de perfecte tent. Bij ons kunt u terecht voor alles wat er nodig is om een onvergetelijk feest te geven!

Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten tenten. Denk bijvoorbeeld aan een aluhal, een spantent of een partytent. Deze tenten bieden bovendien veel ruimte en mogelijkheden op het gebied van licht, geluid en accessoires.

Aanbod feesttenten

Visser Verhuur staat bekend om de complete service die wij bieden. Om uw feestje zo onvergetelijk mogelijk te maken, verhuren wij ook verschillende geluidsinstallaties, verlichting, dranghekken, podia, noodverlichting en nog veel meer accessoires voor een goede prijs. Met al ruim 45 jaar aan ervaring in tentenverhuur waaronder feesttenten verhuur, kunnen wij u voorzien van verschillende soorten en maten tenten voor u evenementen. Door het brede assortiment aan tenten is er altijd wel een geschikte tent te huur voor uw evenement. Kortom, neem contact met ons op voor meer informatie over een feesttent huren Nijmegen .

Feesttent huren Nijmegen

Contact

Bent u geïnteresseerd in een feesttent huren Nijmegen en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)