Aluminiumhal verhuur Spijkenisse

Organiseert u binnenkort een groot feest of evenement waarvoor u een tent nodig heeft? Of bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Stop met zoeken! Visser verhuur is het ideale adres voor aluminiumhal verhuur Spijkenisse . Aluminiumhal verhuur is zowel geschikt voor een feestzaal als opslagruimte.

Feestzaal

De echte klassieker onder tentenverhuur is de aluminiumhal. De zogenaamde aluminium ‘podiumtent’, of ook wel ‘theaterkap’ genoemd, zorgt ervoor dat er een hoger podium geplaatst kan worden en iedereen een goed zicht heeft. Het grote voordeel van een aluminium podiumtent is dat er altijd voldoende clearance (hoogte) is voor een licht- en lasershow.

Tijdelijke opslagruimte

De Aluhal is uitermate geschikt om te gebruiken voor tijdelijke opslag. Als u tijdelijk opslag wilt, waarbij een flexibele opbouw of snelle verplaatsing noodzakelijk is. Dan is deze perfect om te huren. Ook voor industriële en logistieke toepassing zoals voor o.a. een verhuizing, opslag of uitbreiding van bedrijfsverhuizing of voor permanente of tijdelijke huisvesting. De Aluhal is zo veelzijdiger dan een feestzaal, want de mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten zijn vrijwel onbeperkt. Bent u geïnteresseerd van de grote versie van aluminiumhal verhuur Spijkenisse . Bekijk dan de Aluhal XXL.

Visser Verhuur heeft al ruim 45 jaar ervaring in tentenverhuur waaronder aluminiumhal verhuur Spijkenisse . Wij kunnen u voorzien van verschillende soorten en maten tenten voor uw evenementen. Door het brede assortiment aan tenten is er altijd wel een geschikte tent te huur voor uw evenement.

Aluminiumhal verhuur Spijkenisse

Contact

Bent u geïnteresseerd in een aluminiumhal verhuur Spijkenisse en/of zou u graag nog meer informatie willen over Visser Verhuur? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 184 41 35 94 of te mailen naar info@visserverhuur.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)