Race evenementen

Gaat u een race evenement organiseren? Dan zijn goede tenten tegen de weersomstandigheden een must! Bij Visser Verhuur kunt u terecht om een zeer geslaagd race evenement te organiseren.

Wij bieden diverse soorten tenten aan in verschillende formaten, kleuren en designs. De tenten zijn ideaal wanneer coureurs en anderen zich tussen de races door even terug willen trekken. Ook zijn de tenten geschikt voor werkzaamheden en voor opslag van gereedschappen en diverse apparatuur.

Om de bezoekers goed naar de race te laten kijken biedt Visser Verhuur ook uitklapbare tribunes aan. De tribune heeft 165 zitplaatsen die allen goed bereikbaar zijn. De tribune biedt een goed zicht op het evenement, waar de bezoeker ook zit. De tribune is bovendien niet alleen comfortabel, maar kan ook geheel eigen gemaakt worden met de eigen huisstijl, kleuren en logo’s.

Ben u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van Race evenementen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.