Hospitality en VIP accomodatie

Organiseert u een evenement waar u bepaalde gasten in stijl wilt ontvangen? Dan zijn de hospitality en VIP accommodaties perfect om uw gasten met iets meer luxe te ontvangen.

De accommodaties zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en designs. Bovendien bieden de tenten veel ruimte en mogelijkheden voor licht, geluid en andere accessoires. Visser Verhuur staat bekend om de complete service die wij bieden.

Maak het evenement nog onvergetelijker door mooie accessoires te huren om de uitstraling van de accommodatie nog passender te maken. Bij Visser Verhuur kunt u terecht voor verschillende soorten accessoires, afhankelijk van het thema van uw evenement. U kunt denken aan verschillende geluidsinstallaties, verlichting, dranghekken, podia, noodverlichting en nog veel meer accessoires.

Wilt u uw gasten in stijl ontvangen en heeft u interesse in onze Hospitality of VIP tenten? Of zou u graag advies willen over wat voor tent het beste bij uw locatie past? Neem dan nu contact op met ons en wij helpen u graag verder.