Dancefeesten en concerten

Dancefeesten en concerten trekken vaak veel bezoekers en het is daarom ook belangrijk om voor een goede uitstraling te zorgen en tegelijkertijd de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Bij Visser Verhuur kun je niet alleen terecht voor de tenten waarin de dancefeesten en de concerten gehouden worden, maar ook voor andere benodigde accessoires zoals licht, geluid, podia en tribunes. Een aantal fijne tenten, geschikt voor dancefeesten en concerten, zijn:

  • Spantent: de spantent is een echte sfeermaker en is bovendien zeer groot, waardoor veel mensen bij uw evenement aanwezig kunnen zijn. De beschikbare afmetingen zijn vanaf 150m2 tot 1000m2 of groter. De spantent kan verlengt worden met eenheden van 5 meter.
  • Aluhal tent: door gebruik te maken van een Aluhal tent benadruk je de sfeer en is er meer mogelijkheid om te spelen met lasers en licht. Deze tenten zijn zeer groot en daarom ook geschikt voor een wat groter evenement zoals een dancefeest of concert.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat wij allemaal voor uw dancefeest of concert kunnen betekenen!