Vacature tentenbouwer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Eentje waar je iedere dag weer iets anders doet, samen met de gezelligste collega’s? Visser Verhuur is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan vijftig jaar specialiseert in het verhuren van diverse tenten. Denk hierbij aan tenten voor feesten en partijen van particuliere klanten, maar ook aan festivals, fairs, beurzen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Door de afwisseling van soorten klanten en evenementen is geen dag hetzelfde en blijf je altijd uitgedaagd worden. Klinkt dit je goed in de oren? Bekijk dan snel de vacature voor tentenbouwer bij Visser Verhuur!

De functie

Als tentenbouwer ga je aan de slag om mee te bouwen aan de mooiste evenementen in Nederland en daarbuiten. Je werkt aan het opbouwen van tenten op diverse toffe locaties voor festivals, feestweken voor de voetbal, Koningsdag, bedrijfsfeesten en nog veel meer. Het is een uitdagende baan in de buitenlucht, waardoor je soms ook door weer en wind moet bouwen. Daarom kan het van tijd tot tijd ook een fysiek heftige baan zijn. Maar als je aan het einde van de werkdag ziet wat je hebt opgebouwd, kun je eigenlijk alleen maar trots zijn! Van jou als kandidaat verwachten we geen ervaring, maar wel een gezonde werkmentaliteit, respectvolle omgang met elkaar op de werkvloer, je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Sliedrecht.

Reageer op de vacature tentenbouwer van Visser Verhuur!

In ruil voor je inzet krijg je van ons een salaris aangeboden tussen de €2100 en €2600, persoonlijke ondersteuning en begeleiding en de mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten op basis van jouw interesse. Er zijn diverse contracten mogelijk. Onze teams bestaan uit een mix van ervaren bouwers en nieuwe talenten, zodat je elke dag iets nieuws kunt leren. Wil je solliciteren op deze vacature van tentenbouwer? Stuur dan je CV en motivatie naar info@visserverhuur.nl of vul het sollicitatieformulier op onze website in. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen of bellen naar +31 184 41 35 94. Zien we je snel?

Sollicitatieformulier

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mailadres (*)

  Sollicitatie voor functie (*)

  Uw motivatie (*)

  Uw CV (*)

  Gaat u ermee akkoord dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn? Voor akkoord: