Vacature evenementenbouw

Na een stille en tegelijkertijd hectische paar jaar kunnen we eindelijk weer genieten van festivals, feesten en evenementen. Maar je hebt het nieuws vast wel gevolgd: om die evenementen waar te maken, moet er wel gebouwd kunnen worden. Bij Visser Verhuur zijn we daarom op zoek naar fysiek sterke mensen die weten van aanpakken. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan vijftig jaar specialiseert in het verhuren van diverse tenten voor feesten en partijen van particuliere klanten, maar ook aan festivals, fairs, beurzen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Door de afwisseling van soorten klanten en evenementen is geen dag hetzelfde en blijf je altijd uitgedaagd worden. Klinkt dit je goed in de oren? Bekijk dan snel onze vacature voor de evenementenbouw bij Visser Verhuur!

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Eentje waar je iedere dag weer iets anders doet, samen met de gezelligste collega’s? Als medewerker op- en afbouw evenementen werk je mee aan het opbouwen van tenten op diverse toffe locaties voor festivals, feestweken voor de voetbal, Koningsdag, bedrijfsfeesten en nog veel meer. Het is een (fysiek) uitdagende baan in de buitenlucht, waardoor je soms ook door weer en wind moet bouwen. Maar als je aan het einde van de werkdag ziet wat je hebt opgebouwd, kun je eigenlijk alleen maar trots zijn! Van jou als kandidaat verwachten we geen ervaring, maar wel een gezonde werkmentaliteit, respectvolle omgang met elkaar op de werkvloer, je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Sliedrecht.

Reageer op de vacature voor evenementenbouw van Visser Verhuur!

In ruil voor je inzet krijg je van ons een salaris aangeboden tussen de €2100 en €2600, persoonlijke ondersteuning en begeleiding en de mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten op basis van jouw interesse. Er zijn diverse contracten mogelijk. Onze teams bestaan uit een mix van ervaren bouwers en nieuwe talenten, zodat je elke dag iets nieuws kunt leren. Wil je solliciteren op deze vacature voor de evenementenbouw? Stuur dan je CV en motivatie naar info@visserverhuur.nl of vul het sollicitatieformulier op onze website in. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen of bellen naar +31 184 41 35 94. Zien we je snel?

Sollicitatieformulier

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mailadres (*)

  Sollicitatie voor functie (*)

  Uw motivatie (*)

  Uw CV (*)

  Gaat u ermee akkoord dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn? Voor akkoord: